Basilika och getost fylld di lamm rygg med vår primörer och toppmurklor basilika buljong

6

Du behöver

  • 1 st dilamm sadel urbenad hel med slagen kvar
  • 150 gr getost
  • 2 krukor färsk basilika
  • Vår primörer tex,
  • sparris
  • färsk potatis
  • vårlök
  • sockerärtor
  • Hericotvert
  • morötter
  • 200 gr färska toppmurklor
  • 4 dl hönsbuljong
  • 50 gr smör

Gör så här

  1. Fyll lammsadeln med basilikablad och bitar av getost rullas ihop och bindes till en rulle, brynes och stekes i ugn 200 gr i cirka 15 minuter, tag ut och låt vila, ansa och koka alla primörer, fräs dem sedan med olivolja med toppmurklorna koka upp hönsbuljongen och ha i resterande basilika blad mixas och smaka av med salt peppar och lite smör serveras med skivor av lammet och grönsakerna.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept