Rispudding med persimon och citrus

30 m + 3 h
6
30 m + 3 h
6

Du behöver

  • 2,5 gelatinblad
  • 3 dl mjölk
  • 1 gelatinstång
  • 0,5 tsk mald kanel
  • 500 g risgrynsgröt
  • 2 persimon
  • 0,5 citron

Gör så här

  1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 minuter.
  2. Värm mjölk, kanel och vaniljfrön.
  3. Dra av från värmen och vispa in de blötlagda gelatinbladen.
  4. Rör i risgrynsgröt.
  5. Portionera ut i små glas och ställ i kyl minst 3 timmar.
  6. Skiva persimon tunt på mandolin eller med kniv och blanda med citron.
  7. Toppa rispuddingen med persimon vid servering.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept