I samarbete med Scan

Reuben på bringa med Skogaholm, stekt surkål, senap och cheddarost

30 m
4
Reuben på bringa med Skogaholm, stekt surkål, senap och cheddarost
Foto: Scan
30 m
4

Du behöver

  • 400-500 g Scan Nötbringa, alspånsrökt, slow cooked
  • 8 skivor limpa, gärna skogaholm
  • 2-3 msk dijonsenap, eller amerikansk senap
  • 3-4 msk majonnäs
  • 2 dl surkål, stekt i smör
  • 4 skivor cheddarost
  • 12 skivor saltgurka
  • 3-4 msk rostad lök

Gör så här

  1. Grilla/värm bringan på indirekt värme med lock. Önskas lite mer färg på bringan så grilla på den runt om innan den läggs på indirekt värme.
  2. Bred senap på 4 st brödskivor och majonnäs på de resterande 4 st brödskivor. Lägg surkål på brödskivorna med senap och lägg saltgurka och rostad lök på de skivorna med majonnäs.
  3. Ta av bringan från grillen och skiva den tunt. Lägg skivorna på surkålen och sen på med ostskivorna på köttet, lägg nu på den brödskivan med gurkan mot osten. Tryck ihop smörgåsen och dela den på två innan ni serverar, eventuellt med lite pickles och extra senap till.
Visa mer
Kommentera receptet
I samarbete med Scan

Fler goda recept