Härliga hallonremmar

Härliga hallonremmar
Foto: TV4

De här härliga hallonremmarna görs bäst i torkugn. /Renée Voltaire

Har du ingen torkugn går det bra i en vanlig ugn. Sätt på lägsta värme och torka remmarna torra. Det tar ca 6 timmar. Glöm inte att glänta på ugnen då och då, för att släppa ut fukten.

4 februari 2010
Visa mer
Sugen på något liknande? Nytt recept

Du behöver

  • 5 dl frysta hallon
  • 8 st torkade aprikoser
  • 1 st banan, skalad

Gör så här

  1. Mixa alla ingredienser till en slät smet och bred ut smeten på teflex (bakplåtspapper som man kan använda flera gånger).
  2. Låt torka i torkugn i ca 24 timmar.
Visa mer
Kommentera receptet
Presenteras av Kökets favoriter

Baktillbehör från kända varumärken

Baktillbehör från kända varumärken Se fler

Fler goda recept