Rawfoodkex

Rawfoodkex
Foto: TV4

De här rawfoodkexen tar tid att laga men den som väntar på något gott...

Gör gärna en härlig röra att servera till kexen. Här hittar du Renée Voltaires

Nötröra med tomat

och en

Räkröra med chili

.

4 februari 2010
Visa mer

Du behöver

  • 3 dl linfrö
  • 2,4 dl gyllene linfrö
  • 1,5 dl pumpafrön
  • 1 dl sesamfrön
  • 0,5 tsk paprikapulver
  • 1 tsk lantbuljong
  • 8 dl vatten

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser i en bunke och låt stå över natten.
  2. Rör runt. Om det är det torrt, häll på mer vatten (det ska vara en gröt).
  3. Bred ut kexen på bakplåtspapper eller flergångsbakplåtspapper.
  4. Torka dem torra i ugnen på lägsta temperatur (ca 50g), det tar ca 12 timmar.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept