Recept för våren och sommarens fester

Recept för våren och sommarens fester

Påsk, pingst, valborgsmässoafton, skolavslutning, midsommar… Våren och försommaren bjuder på många högtider och tillfällen att fira. Det är dags att duka upp den första picknicken och ta fram grillen.

Våren är också den tid då allt ska bli färdigt. Mycket ska hinnas med och avslutas på jobbet och i skolan. Med snabba recept som passar i blomstertid hinner du med att stanna upp och ta vara på denna härlig tid.

I kokboken Mat i blomstertid bygger systrarna Ulrika Jisland och Anna Jonassen vidare på sin lika enkla som tilltalande matfilosofi. Att äta tillsammans är ett av livets självklara nöjen, och uppfinningsrika rätter och en vacker inramning gör varje måltid till en fest.

Vi bjuder på 10 enkla men ack så goda recept ur boken.

Här kan du köpa boken Mat i blomstertid.

Här hittar du Anna Jonassens kockpresentation.
Här hittar du Ulrika Jislands kockpresentation.


Recept ur Mat i blomstertid