Räkröra på rågbröd

Räkröra på rågbröd
Foto: TV4

Räkröra är alltid lika populärt. Här serveras den på rågbröd som förrätt, men den kan lika gärna få sällskap av avokado

20 mars 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 500 g räkor med skal
  • 1 liten gul lök
  • 1 dl majonnäs
  • 1 hårdkokt ägg
  • salt och malen vitpeppar
  • 4 skivor rågbröd
  • Bregott att bre med
  • dillvippor
  • färsk körvel

Gör så här

  1. Skala räkorna och spar några räkor till garnering. Hacka resten av räkorna grovt.
  2. Skala och hacka löken. Skär ägget i tärningar. Blanda samman de hackade räkorna, löken och ägget med majonnäsen. Krydda med salt och peppar.
  3. Bre brödskivorna och fördela räkröran ovanpå. Dekorera med de sparade räkorna, dillen och körveln.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept