Räkröra med hackat ägg, rödlök och forellrom

Räkröra med hackat ägg, rödlök och forellrom
Foto: TV4
4

Du behöver

  • 0,5 kg räkor, frysta
  • 2 st ägg hårdkokta
  • 1 st rödlök
  • 2 msk forellrom
  • 1-2 msk majonnäs
  • Garnering:
  • lite strimlad rökt lax
  • lite extra forellrom
  • sallad
  • rädisa
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Tina och skala räkorna (spara gärna skalet och gör soppa på).
  2. Hacka räkor, ägg och rödlök. Blanda samman med majonnäs och forellrom.
  3. Krydda med salt och nymald svartpeppar. Låt gärna röran stå kallt en stund före servering.
  4. Lägg upp som på bilden med lite extra rom, strimlad rökt lax, samt lite klippt gräslök och salladsblad.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept