Räkfyllda rosenbröd

Räkfyllda rosenbröd
Foto: TV4

Rosenbröden ska serveras rykande varma. Värm därför bröden i ugn innan du fyller dem med den varma stuvningen.

26 januari 2009
Visa mer
6

Du behöver

  • 6 st rosenbröd
  • Fyllning:
  • 2 msk margarin
  • 2 msk vetemjöl
  • 200 g champinjoner, skivade
  • 3 dl mellangrädde
  • soja
  • 2 msk sherry
  • 250 g skalade räkor
  • dill
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Skär av ett lock och gröp ur rosenbröden.
  2. Fräs svamp och margarin tills all vätska kokat in.
  3. Pudra över mjöl, späd med grädde och krydda. Koka 15 min.
  4. Smaka av med sherry, vänd ned räkor och dill. Värm men koka inte, då blir räkorna sega. Fyll bröden och garnera.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept