Quorngulasch

Quorngulasch
Foto: Frida Wismar

Den klassiska gulaschen i en vegetarisk variant.

Servera gärna med en klick matlagningsyoghurt och ett gott bröd.

18 december 2009
Visa mer

Du behöver

  • 300 g quornstrimlor
  • 1 st gul lök
  • 3 st vitlöksklyftor
  • 1 st röd paprika
  • 2 dl passerade tomater
  • 1,5 msk paprikapulver
  • 1,5 msk kummin
  • 3 dl vatten
  • 1,5 msk balsamvinäger
  • olja till stekning

Gör så här

  1. Hacka lök, vitlök och paprika i bitar, fräs på medelvärme.
  2. Tillsätt quornstrimlorna, passerade tomater, kryddor, vatten och balsamvinäger.
  3. Sätt på locket och koka på i cirka 10 minuter.
  4. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera gärna med en klick matlagningsyoghurt och ett gott bröd.
Visa mer
Kommentera receptet
Dagens julklappstips

Fler goda recept