Quesadillas, mozzarella och champinjoner

Quesadillas, mozzarella och champinjoner
Foto: TV4

Servera läckert gyllengula quesadillas som drinktilltugg, förrätt eller tillbehör.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 8 vetetortillas
  • 12 färska champinjoner
  • 2 tsk rapsolja
  • 4 dl riven mozzarella
  • rapsolja att steka i
  • salt och malen svartpeppar
  • 1 tsk malen spiskummin
  • 1 tsk chilipeppar
  • 1 tsk chilipulver

Gör så här

  1. Borsta champinjonerna, tärna dem fint och lägg dem i kall stekpanna. Hetta upp och fräs tills vätskan kokat bort. Tillsätt rapsolja och fräs champinjonerna. Ta upp.
  2. Lägg ut hälften av bröden på en skärbräda. Fördela svamp, ost och kryddor ovanpå.
  3. Lägg de andra två bröden ovanpå som ett lock och tryck till lätt. Stek i cirka en minut på varje sida i en het panna. Dela bröden i 6 delar och servera direkt.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept