Pytt med äggulor

Pytt med äggulor
Foto: TV4

Använd vad du har över i köttväg eller köp fryst renskav till pytten. Låt var och en slå på äggula vid serveringen.

26 januari 2009
Visa mer
6

Du behöver

  • 8 medelstora potatisar
  • 2 gula lökar, tärnade
  • 1 squash, tärnad
  • ca 350 g kött, tärnat
  • salt och grovmalen svartpeppar
  • paprikapulver
  • 1 ask kryddkrasse
  • 4-5 äggulor
  • smör eller olja till stekning

Gör så här

  1. Tärna potatisen. Stek den sakta mjuk i smör eller rapsolja. Stek därefter lök och squash.
  2. Blanda och strö på salt och paprikapulver. Håll varmt.
  3. Stek sist kött eller renskav och vänd ner. Krydda med svartpeppar och strö på krasse. Servera med äggulor i sina skal.
Visa mer
Kommentera receptet
Dagens julklappstips

Fler goda recept