Punschsill

Punschsill
Foto: TV4

Urvattnade sillfiléer i burk underlättar vid inläggning. Här en ny variant med punsch. Törs du pröva?

26 januari 2009
Visa mer
1

Du behöver

  • 1 burk urvattnad inläggningssill
  • 1 st rödlök, skivad
  • 2 msk dill, hackad
  • 1 msk strösocker
  • 1 tsk nejlikor, stötta
  • 1 tsk kryddpeppar, stött
  • 0,5 dl ketchup
  • 1-2 msk majonnäs
  • 0,5 dl punsch

Gör så här

  1. Skär sillen i sneda bitar.
  2. Varva dill, socker, kryddor och sill. Låt dra ett par timmar.
  3. Blanda majonnäs, ketchup och punsch och slå över. Låt dra ett dygn. Garnera med lök och dill.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept