Chokladcrostinis

Chokladcrostinis
Foto: TV4
Från Nyhetsmorgon

Knapriga crostinis toppade med choklad och havssalt.

Har du inte vanilj hemma går det bra utan.

29 april 2010
Visa mer
4

Du behöver

  • 125 gr mörk choklad, gärna Manjari
  • 150 gr grädde
  • 0,5 st vaniljstång
  • Vitt bröd eller baguette
  • havssalt
  • olivolja

Gör så här

  1. Finhacka chokladen.
  2. Koka upp grädden med vaniljen och slå den sedan över chokladen.
  3. Rör ut till en jämn smet som får stå i rumstemperatur.
  4. Skär brödet i skivor och stek i olivolja.
  5. Ta en varm sked och “ägga” upp krämen på krutongerna.
  6. Toppa med lite olivolja och lite havssalt.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept