Smält smöret. Blanda i mjölk, vatten, salt och strösocker. Låt koka upp. Tillsätt vetemjölet och rör om tills det är helt slätt. Det ska bli en torr smet.
Ta av från värmen och tillsätt äggen, ett i taget, och rör om.
Spritsa ut petits chouxdegen på en plåt i en storlek ungefär som en 5-krona och 2 cm hög med en krusig tyll.
Grädda i cirka 15 minuter beroende på ugn. De måste gräddas helt färdigt annars sjunker de ihop. Medan de gräddas kan du göra kaffefyllningen.
Kaffefyllning
Koka upp mjölk, grädde och socker.
Vispa äggulor och maizena riktigt vitt och krämigt med elvisp. Häll den varma gräddmjölken över äggen under omrörning.
Ställ tillbaka blandningen på spisen. Värm under kraftig vispning tills krämen tjocknat
Ta av från värmen och häll över krämen i en skål. Tillsätt espresso och smör. Vispa slätt och låt svalna till kylskåpskall.
Fyll espressokrämen i en sprits med tyll och spritsa in smeten i bakverken.
Glasyr
Blanda ihop glasyren. Bred den över petits chouxen.
Smält choklad och ringla den över glasyren när den stelnat något.