Petits choux

Petits choux
Foto: TV4

Betyder “små kålhuvuden” på franska och visst ser de nygräddade små degbollarna ut så? Köp färdig mix till petits choux-degen. Variera fyllningen efter humör och kassa: skalade räkor, strimlad lax, löjrom...

26 januari 2009
Visa mer
8

Du behöver

  • 2 paket mix till petits choux
  • Fyllning:
  • 2 burkar röd stenbitsrom
  • 3 dl gräddfil
  • 2 rödlökar, finhackade
  • dill och citron

Gör så här

  1. Blanda och grädda petits choux-degen efter anvisningarna på förpackningen. Beräkna 2-3 per person.
  2. Fyll dem med gräddfil, rödlök och stenbitsrom.
  3. Garnera med dill och citron och servera dem nyfyllda.
Visa mer
Kommentera receptet
Presenteras av Kökets favoriter

Köksmaskiner från kända varumärken

Köksmaskiner från kända varumärken Se fler

Fler goda recept