Halloumispett

Halloumispett
Foto: Mikael Strinnhed

Grillad halloumi med grönsaker i het indisk marinad.

20 september 2010
Visa mer

Du behöver

  • 500 g Halloumi, tärnad
  • 3 st paprikor i olika färger, skurna i bitar
  • 1 st rödlök, klyftad
  • 2 msk Tandori masala
  • 2 st vitlöksklyftor, skalade och pressade
  • 2 cm Ingefära, skalad och riven
  • 1 dl yoghurt
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 msk kikärtsmjöl
  • 1 msk olja
  • Träpinnar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på grill (250 grader) och lägg pinnarna i blöt i 30 minuter innan tillagning.
  2. Blanda ingredienserna till marinaden och marinera halloumin, paprikan och rödlöken i en timme.
  3. Trä upp dem på spett och grilla på svag värme tills spetten får färg runt om.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept