Per Morbergs sukiyaki

Per Morbergs sukiyaki
Foto: TV4
4

Du behöver

  • 600 g entrecôte i tunna skivor
  • 0,5 st kinakål
  • 1 st gul lök
  • 1 st purjolök, tunt skivad
  • 8 st champinjoner
  • 50 g glasnudlar (kokta)
  • 0,5 paket tofu, skurna i små bitar
  • 4 st ägg

Sås:

  • 2 dl soja
  • 4 dl vatten
  • 1,75 dl socker
  • 0,5 dl vitt vin

Gör så här

  1. Blanda ihop ingredienserna till såsen i en kastrull. Låt koka ihop en liten stund.
  2. Häll ner kött och grönsaker i kastrullen. Koka ihop på medelstark värme tills köttet är klart.
  3. Serveras med rått ägg.
Visa mer
Kommentera receptet
Julklappstips

Fler goda recept