Smörrebröd: Rostbiffssmörgås

Smörrebröd: Rostbiffssmörgås
Foto: TV4

Du behöver

  • 500 g rostbiff
  • Olja plus smör till bryning
  • Salt, efter smak
  • Nymalen svartpeppar, efter smak
  • majonnäs
  • Lökringar
  • tomat
  • friterad persilja

Gör så här

  1. Sätt in i ugnen på 125 grader.
  2. Gnid in rostbiffen rejält med salt och peppar.
  3. Bryn runt om och lägg i en ugnsform.
  4. Stick in en termometer så att spetsen hamnar på mitten av köttet.
  5. Stek till temperaturen når 60 grader. Då är köttet rosa. Det tar cirka 40-50 minuter.
  6. Låt svalna innan du skär upp den.
  7. Lägg på salladsblad.
  8. Skiva skivor av rostbiffen.
  9. Lägg på en klick av majonnäsen plus lökring, en tomatklyfta och friterad persilja.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept