Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Kurser
Trädgård
Sök
visa meny för konto
Sniglar med vitlöksmör
Sniglar med vitlöksmör
36
Spara
Av:
Per Morberg
Från:
Vad blir det för mat
7
ingredienser
Fest
Fransk mat
Tilltugg, snacks och snittar
Ingredienser
1 förp vinbäsrsniglar [40-50 st]
150 g smör
6 klyftor vitlök
6 msk persilja, hackad
salt
peppar, nymalen
32 Snäckskal
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Sätt ugnen på 250 grader. Rör ihop smör, pressad vitlök och persilja i en skål.
Salta peppra efter smak. Lägg i en snigel i varje skal och täck med vitlöksmöret.
Ställ skalen på grovt salt i en långpanna, eller ställ dom på en ”snigeltallrik”. Gratinera sniglarna i 5-6 minuter,
tills smöret börjar bubbla. Servera med baguette, Voila...
Skapa anteckning
Dela
Via e-post
Facebook
Pinterest
Twitter
Skriv ut