Sniglar med vitlöksmör

Sniglar med vitlöksmör
Per Morberg 2018
Per Morberg 2018

Sniglar med vitlöksmör

7 ingredienser

Ingredienser

  • 1 förp vinbäsrsniglar [40-50 st]
  • 150 g smör
  • 6 klyftor vitlök
  • 6 msk persilja, hackad
  • salt
  • peppar, nymalen
  • 32 Snäckskal

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 250 grader. Rör ihop smör, pressad vitlök och persilja i en skål.
  2. Salta peppra efter smak. Lägg i en snigel i varje skal och täck med vitlöksmöret.
  3. Ställ skalen på grovt salt i en långpanna, eller ställ dom på en ”snigeltallrik”.  Gratinera sniglarna i 5-6 minuter,
  4. tills smöret börjar bubbla. Servera med baguette, Voila...