Tillbehör till smörrebröd: majonnäs och curry remoulade

Smörrebröd: Rostbiffssmörgås
Foto: TV4

Du behöver

Majonnäs

  • 1 st äggula
  • 1 tsk fransk senap
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 3 dl matolja, ca
  • Salt, efter smak
  • Peppar, efter smak

Curry remoulad

  • 2 dl pickles, ca
  • 2 dl av den färdiga majonnäsen, ca
  • 2 tsk Garam Masala (curry)
  • 1 msk gurkmeja

Gör så här

  1. Majonnäs
    Blanda äggulan med alla ingredienser utom oljan.
  2. Häll sist i oljan i fin stråle under snabb omrörning tills majonnäsen tjocknar.
  3. Curry remoulad
    Hacka pickles och låt rinna av.
  4. Blanda ihop med övriga ingredienser.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept