Per Morbergs galiamelonsallad

Per Morbergs galiamelonsallad
Foto: TV4

Du behöver

  • 2 st galiameloner
  • 2 passionsfrukt
  • 1 apelsin
  • 1 granatäpple
  • 1 ananas
  • 1 apelsin
  • 1 dl jordgubbar
  • 1 dl hallon
  • skalet från en 1/2 citron
  • 1 dl Yoplait Gourmet Crème fraiche 41 %
  • 2 msk Cointreau
  • socker

Gör så här

  1. Dela melonen och gröp ur kärnorna. Skär av botten på melonen så att den står plant. Gröp även ut lite kött ner i en skål.
  2. Skala och skär ner ananas och apelsin. Pressa ner passionsfrukten och granatäpplet. Blanda runt med sockret.
  3. Riv ner skalet från citronen i crème fraichen och smaka av med sockret. Häll i cointreau.
  4. Fyll melonerna med fruktsalladen. Toppa med crème fraichen. Garnera med bären och ett blad från ananasen.
Visa mer
Kommentera receptet
Dagens julklappstips

Fler goda recept