Grekisk fiskgratäng

35 min
4
Från Nyhetsmorgon

En lättlagad fiskgratäng med fetaost och färdigköpt tomatsås!

3 december 2007
Visa mer
35 min
4

Du behöver

  • 4 bitar fryst ryggfilé, t ex hoki eller torsk
  • 0,75 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 2 tsk oregano
  • 1 dl svarta oliver med kärnor
  • 100 g Apetina smulad feta
  • 2,5 dl Kelda italiensk tomatsås

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Tina fisken och lägg den i en smord ugnssäker form. Krydda med salt och peppar.
  3. Strö över oregano, oliver och ost.
  4. Häll på såsen och gratinera i mitten av ugnen cirka 25 minuter. Servera med kokt ris och grönsaker.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept