Kantarelltoast

Kantarelltoast
Foto: Fredrik Sandin Carlson
Från Köket

Krispig toast med läcker svampröra.

13 augusti 2009
Visa mer
20 min
1
Sugen på något liknande? Nytt recept

Du behöver

  • 10 st färska gula kantareller
  • 1 dl grädde
  • 0,5 st schalottenlök
  • 1 st toast
  • 1 msk hackad persilja

Gör så här

  1. Dela och rensa kantarellerna. Finhacka schalottenlöken.
  2. Lägg en klick smör i stekpannan och låt det få lite färg. Lägg i svampen och salta och peppra lite.
  3. Tillsätt lök och hackad persilja. Häll på grädden och låt koka ihop till en stuvning.
  4. Skär bort kanterna på ett vanligt toastbröd. Lägg upp svampblandningen på brödet.
Visa mer
Kommentera receptet
Presenteras av Kökets favoriter

Köksknivar från kända varumärken

Köksknivar Se fler

Fler goda recept