Parmalindad kycklingfilé

30 min
4
Från Förkväll

Lyxa till kycklingen med parmaskinka och bearnaise och du har en smakrik höjdare, perfekt till pasta eller klyftpotatis.

23 november 2007
Visa mer
30 min
4

Du behöver

  • 4 st kycklingfiléer
  • 0,5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 4 skivor parmaskinka
  • smör
  • 2 dl crème fraîche gourmet bearnaise
  • 0,5 dl vatten

Gör så här

  1. Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar. Linda en skinkskiva runt varje filé. Bryn dem runt om i smör i en stekpanna.
  2. Rör ner crème fraîche och vatten i en gryta. Lägg ner filéerna. Sjud på svag värme under lock cirka 10 minuter. Servera med nykokt pasta och smörfrästa grönsaker.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept