Små Lindströmmare

4

Du behöver

  • 400 g blandfärs
  • ¾ dl ströbröd blandat med 1 dl mjölk och 1 dl vispgrädde
  • 3 äggulor
  • 0,5 dl vispgrädde
  • 1,5 dl hackad gul lök
  • 1,5 dl tärnade rödbetor
  • 2 – 3 msk kapris
  • 2 tsk fransk senap
  • salt
  • peppar
  • smör till stekning

Gör så här

  1. Blanda färsen med ströbrödet, äggulorna och senapen. Salta och peppra och blanda ner löken, kaprisen och grädden. Rör om och lägg sedan i rödbetorna. Smaka eventuellt av med mer salt och peppar. Forma färsen till små biffar (3 per person). Stek biffarna vackert bruna i smör i ganska varm panna. Servera med stekt ägg och små stekta färska potatisar.
Visa mer
Kommentera receptet
Dagens julklappstips

Fler goda recept