Skinkfyllda auberginrullar

4

Du behöver

  • 2 auberginer
  • 250 g fryst bladspenat
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 200 g rökt skinka eller kalkon
  • 1 msk smör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 5 dl Kelda ostsås

Gör så här

  1. Gör så här
  2. Sätt ugnen på 250°. Tina spenaten och pressa ur vattnet. Skala och skiva lök och vitlök. Strimla skinkan. Skär auberginerna på längden i ca 12 skivor, stek i lite smör i en teflonpanna. Ta upp dem. Fräs lök och vitlök i lite smör. Rör i spenat och skinka. Låt fräsa någon minut. Salta och peppra. Lägg blandningen på aubergineskivorna och rulla ihop. Lägg i en ugnssäker form och häll över såsen. Gratinera i övre delen av ugnen ca 10 min. Couscous smakar bra till.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept