Pot Au Feu på kyckling med pepparrot

4

Du behöver

  • 1 st kyckling
  • 1 st palsternacka
  • 1 st morot
  • 2 klyftor vitlök
  • 1 st schalottenlök
  • 1 st färsk majskolv
  • 1 bunt färsk dragon
  • 0,25 st färsk pepparrot
  • 4 st fasta potatisar
  • 3 dl crème fraiche
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Stycka kycklingen i lagom stora bitar. Skala och slanta ner rotsaker och schalottenlök. Spola av kycklingbitarna och sätt på en kastrull vatten, lägg i rotsakerna och kycklingen. Låt sjuda.
  2. Skär loss majsen från stocken och låt majskornen rosta i en het panna, rosta även stocken. Låt även detta sjuda med i kycklingkoket. Finhacka dragonet och riv pepparroten. Blanda med crème fraiche. Smaka av med salt och peppar. Pressa vitlöken i grytan och servera het.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept