Pocherad piggvar med sockerärtor, räkor, ägg, kokt potatis och skirat smör

4

Du behöver

  • 4 x 180 g piggvarfilé
  • 160 g färska räkor
  • 100 g riven pepparrot
  • 4 kokta ägg
  • 12 medelstora potatisar
  • 16 sockerärtor
  • 125 g smör
  • 1 lime
  • salt & peppar
  • 1 dillknippe

Gör så här

  1. Hacka de kokta äggen, blanda med 50 g skirat smör och lägg i en form. Låt stå kallt. Skala och riv pepparroten. Skala och koka potatisen med salt och dillstjälkar. Salta oc peppra fisken och ångkoka på 85 grader ca 8-10 min. Lägg gärna med sockerätrorna.
  2. Arrangera vackert direkt på tallriken. Slå över smält smör och dekorera med lime och en dillkvist.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept