Kyckling med dill och gräslök

4

Du behöver

  • 4 kycklingfiléer, ca 500 g
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 msk smör
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 1 dl vatten
  • 0,5 hönsbuljongtärning
  • 1 tsk soja
  • 1 msk honung
  • strimlat skal och pressad saft av 1/2 citron
  • 2 msk hackad dill
  • 2 msk hackad gräslök

Gör så här

  1. Gör så här:
  2. Krydda kycklingen med salt och peppar. Bryn den i smör på båda sidor i en stekpanna. Blanda crème fraiche, vatten, buljongtärning, soja, honung och citronsaft i en traktörpanna. Lägg i kycklingen och låt koka under lock ca 10 min. Strö över citronskal, dill och gräslök. Servera med kokt potatis och purjolök.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept