Fransk vitlöksfisk

4

Du behöver

  • 500 g fiskfilé, t ex gös eller torsk
  • 1 dl torrt vitt vin (eller 1 msk citron och vatten)
  • 4 msk smör-&rapsolja, oliv
  • 0,5 dl ströbröd
  • 0,5 dl hackad persilja
  • 0,5 tsk salt
  • 2 pressade vitlöksklyftor

Gör så här

  1. Gör så här
  2. Sätt ugnen på 225°. Lägg fisken i en ugnssäker form. Häll över vinet. Blanda smör-&rapsolja, ströbröd, persilja, salt och vitlök. Bred det över fisken. Tillaga i mitten av ugnen 20-25 min.
  3. Servera med smörfräst spenat och kokt potatis.
  4. Per portion inklusive tillbehör
  5. Energi 450 kcal
  6. Protein 28 g
  7. Kolhydrat 43 g
  8. Fett 17 g
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept