Fina färsbiffar med getostyoghurt

4

Du behöver

  • 400 g nöt- eller lammfärs
  • 2 äggulor
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 tsk fransk senap
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1,5 dl Kelda mellangrädde
  • smör

Sås:

  • 2 dl matyoghurt
  • 100 g getost, t ex chèvre

Gör så här

  1. Gör så här
  2. Blanda färsen med äggulor, salt, peppar, senap och finhackad vitlök. Tillsätt grädde lite i taget och blanda till en jämn färs. Forma 8 biffar. Stek dem i smör i en stekpanna på medelvärme ca 3 min per sida. Mosa osten och och blanda den med matyoghurten. Servera biffarna med såsen, potatis eller pasta och lättstekta grönsaker. Tips: Biffarna kan stekas i förväg och värmas före serveringen.
Visa mer
Kommentera receptet
Julklappstips

Fler goda recept