Pastej med skinkstuvning

Pastej med skinkstuvning
Foto: TV4

Varma smördegspastejer med god fyllning är ett av de enklaste sätten att charma sina gäster. Helst serverade i sällskap med några krispiga salladsblad.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 4 st smördegspastejer
  • Fyllning:
  • 2 msk smör
  • 1 msk vetemjöl
  • ca 3 dl mellangrädde
  • ca 150 g rökt skinka, hackad
  • salt och peppar
  • Kokt broccoli
  • tomatstrimlor
  • Ugn: 200°

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Grädda pastejerna enligt anvisningarna.
  2. Fräs smör och mjöl i en kastrull, späd med grädden, krydda och småkoka 5 minuter. Rör ned skinkan och koka ytterligare några minuter. Fyll pastejerna, garnera med broccoli och tomat.
Visa mer
Kommentera receptet
Dagens julklappstips

Fler goda recept