Pastej med skinkstuvning

Pastej med skinkstuvning
Foto: TV4
Köket .se kocksida
Köket .se kocksida

Pastej med skinkstuvning

10 ingredienser

Varma smördegspastejer med god fyllning är ett av de enklaste sätten att charma sina gäster. Helst serverade i sällskap med några krispiga salladsblad.

Ingredienser

portioner
  • 4 smördegspastejer

Fyllning:

  • 2 msk smör
  • 1 msk vetemjöl
  • ca 3 dl mellangrädde
  • ca 150 g rökt skinka, hackad
  • salt
  • peppar
  • broccoli, kokt
  • tomatstrimlor
  • Ugn: 200°

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Grädda pastejerna enligt anvisningarna.
  2. Fräs smör och mjöl i en kastrull, späd med grädden, krydda och småkoka 5 minuter. Rör ned skinkan och koka ytterligare några minuter. Fyll pastejerna, garnera med broccoli och tomat.