Djupfryst kycklinglever är toppen att ha på lut i frysen. Av den lagar du till exempel en läcker pastarätt. Bjud riven ost till. Svartpepparkvarn bör finnas på bordet.
Skär levern i bitar. Skär baconet i tunna strimlor. Skala och hacka lök och vitlök. Hacka eller klipp persilja och gräslök. Rensa och skiva champinjonerna.
Fräs baconet någon minut och lägg sedan i lök och vitlök. Öka värmen, tillsätt champinjonerna och 1 msk smör. Fräs ytterligare någon minut. Tillsätt sedan persilja och buljong. Smaka av med 1/2 tsk salt och lite peppar. Rör om och låt alltsammans puttra på svag värme i 5 minuter.
Koka pastan enligt anvisningen på paketet. Fräs levern i smör och stek den i 5 minuter. Rör om några gånger. Häll levern i grytan med svamp- och baconröran. Rör om försiktigt. Blanda till sist ner gräslöken. Lägg pastan i en varm skål och häll röran över. Bjud riven ost till.