Pasta med chorizo och rucola

Pasta med chorizo och rucola
Foto: TV4

Den här pastarätten blir ljummen eftersom du vänder ner färska rucolablad i den varma pastan. Du som så önskar tar färsk bladspenat i stället för rucola. Vill du ha annan smak på korven så byt ut chorizon, men kryddig korv ska det vara.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 4 portioner pasta
  • 2 chorizokorvar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 rejäl näve rucolablad
  • svartpeppar
  • salt
  • parmesanost

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
  2. Skär små, sneda skivor av chorizon och stek dem utan fett. Skiva vitlöken och stek den bredvid korven.
  3. Häll av pastan i ett durkslag. Blanda korv, vitlök och rucolablad med pastan precis före servering. Krydda med nymalen svartpeppar och salt. Servera med riven parmesanost.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept