Blanda alla torra ingredienser i en bunke, tillsätt sedan smöret tills degen går ihop. Häll sist i sirapen, knåda ihop till en boll och kyl sedan i ca 20 min.
Sätt ugnen på 175 grader varmluft.
När degen är kyld ska den kavlas ut och sedan placeras i små tartelett formar. Frys dessa i ca 15 min och grädda sedan i ca 10 min eller tills de fått gyllenbrun färg i 175 grader varmluft.
Passionlemoncurd
Blanda alla ingredienser förutom smöret i en kastrull.
Värm på medelvärme tills smeten börjar tjockna (låt den aldrig koka) Häll sedan i smöret, sila och ställ i en burk och låt svalna i kylskåp.
Maräng
Blanda äggvitor, socker och några droppar citronsaft i en skål.
Värm allt detta över ett vattenbad tills blandningen blir ca 65 grader eller tills du inte längre känner några sockerkristaller om du doppar fingret i smeten.
Ta då av från plattan och vispa med elvisp tills marängen blir kall, blanda ner kokos och essens.
Montering
Fyll pajskalet med passionlemoncurd, spritsa på marängen och bränn sedan av med en brännare tills marängen blir gyllenbrun på topparna. Placera något blad citronmeliss på varje tartelett.