Tunnbrödrulle med rostbiff och saltgurka

Tunnbrödrulle med gubbröra
Foto: Christel Schröder

Tunnbrödrulle med rostbiff och saltgurka, en bra rulle att ta med på utflykten.

5 januari 2011
7

Du behöver

  • 6 st hela saltgurkor
  • 0,5 st röd lök
  • 2 st äpplen
  • 0,5 st röd paprika
  • 1 msk kapris
  • 125 g färskost
  • 300 g skivad rostbiff
  • 6-8 skivor mjukt tunnbröd

Smaksättning

  • salt och peppar

Gör så här

  1. Hacka saltgurkan, rödlöken, äpplena och paprikan. Blanda med kapris och färskost. Smaka av med salt och peppar. Lägg den skivade rostbiffen på tunnbröden. Klicka på röran och rulla ihop. Slå in rullarna i folie och ta med paketen på vandringen.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept