I samarbete med Abba

Panerad rödspätta med remoulad

20 m
4
Panerad rödspätta med remoulad
Foto: Abba
20 m
4

Du behöver

  • 4 filéer rödspätta

Panering:

  • 1 ägg
  • 1 dl mjöl
  • 1 dl ströbröd

Remoulad:

  • 1 dl majonnäs
  • 1 tsk curry
  • 0,5 gul lök
  • 1 Felix ättiksgurka
  • Dill
  • Citron

Gör så här

  1. Remoulad: Blanda majonnäs med curry, hackad lök och ättiksgurka, dill och smaksätt med lite citron och salt.
  2. Panera spättan i mjöl, följt av uppvispat ägg och till sist ströbröd. Stek på medelhög värme i rikligt med smör för att få en frasig yta på fisken.
  3. Servera gärna spättan på ett grovt bröd med remouladen, lite sallad, citron och dill.
Visa mer
Kommentera receptet
I samarbete med Abba

Fler goda recept

Fler från Abba

Visa alla recept från Abba