Ingefärs- och dijonbakat lamm med couscous

2

Du behöver

  • 2 st lammkotletter
  • 250 gr couscous
  • 0,5 st finhackad gul lök
  • 1 st bifftomat - skållad, urkärnad och tärnad
  • 1 st lammkorv
  • 12 st pärllökar
  • 1 msk socker
  • 1,5 dl rödvin
  • 2 msk dijonsenap
  • 2 msk syltad ingefära
  • 1 dl ströbröd
  • matolja
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Koka couscous i saltat vatten i 10 minuter eller efter anvisning på paketet. Sautera löken gyllenbrun i lite olja. Tillsätt tomatbitarna, korv, pärllök och couscous och smaka av med salt och peppar.
  2. Salta och peppra lammet, bryn i panna, ta upp och låt svalna. Pensla på senap och ingefära. Vänd i ströbröd. Lägg tillbaka i pannan och låt bryna lite. Slå i rödvinet och låt sjuda några minuter.
  3. Servera med couscousblandningen.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept