Ostgratinerad paprikakyckling

Ostgratinerad paprikakyckling
Foto: TV4

Om du har bråttom går det fortare att steka kycklingfilé. Paprikan kan också få steka med i ugnen om du föredrar den varm.

26 januari 2009
Visa mer
2

Du behöver

  • 4 st kycklinglår
  • dragon
  • 2 dl riven ost
  • 2 portioner potatismos
  • paprikapulver
  • 1 st äggula
  • 2 st paprikor, hackade
  • salt och peppar
  • Ugn: 250 grader

Gör så här

  1. Krydda kycklingen med salt, peppar och dragon. Stek dem sakta på båda sidor i en panna, cirka 30 minuter. Lägg upp på ekbräda eller ugnsform
  2. Krydda moset med paprika, rör ner äggulan och spritsa eller klicka ut det.
  3. Strö ut osten över kycklingen och gratinera tills osten smält. Servera med hackad paprika.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept