Spenat- och citronknäcke

Du behöver

  • 1 st citron, rasp
  • 0,5 st citron
  • 0,75 dl vatten
  • 75 g frusen spenat
  • 1 tsk olivolja
  • 3 dl vetemjöl
  • 0,5 krm bikarbonat
  • 3,5 krm salt

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser och låt degen vila i kylskåpet i ett dygn.
  2. Har du bråttom räcker det med några timmar, men ju längre vila desto godare bröd.
  3. Rulla bollar av degen med en diameter ungefär som en enkrona.
  4. Kavla ut bollarna till runda små kakor med kavelpinnen, gör dem så tunna du bara kan.
  5. Nagga.
  6. Gräddas i 275 grader cirka sju minuter. TIPS! Riv först av citronskalet, pressa sedan ut citronsaften.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept