Ola Lauritzsons GI Caiprinoska Royale

Ola Lauritzsons GI Caiprinoska Royale
Foto: Katarina Löfgren/Ica Bokförlag

En lite lyxigare variant på Caiprinoska med champagne på toppen. Perfekt till nyårs- eller mingelfesten.

Highballglas är det som på svenska kallas grogglas.

22 december 2008
Visa mer
1

Du behöver

  • 5 cl vodka
  • 5 st limeklyftor
  • 1 tsk flytande honung
  • krossad is
  • champagne, extra brut

Garnering:

  • 1 st limeklyfta

Gör så här

  1. Skölj av frukten och pressa ut saft och kött ur limen. Häll upp tillsammans med honung i ett highballglas.
  2. Tillsätt vodka och fyll upp med krossad is.
  3. Toppa med champagne.
  4. Garnera med en limeklyfta.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept