Från Nyhetsmorgon

Chilikyckling med mangochutney

Från Nyhetsmorgon

Lime-, chili- och mangochutney-marinerade bitar av kycklinglår serverade med plocksallad

15 november 2007
Visa mer
4

Du behöver

  • 1 ask blandad plocksallad
  • 4 st kycklinglår i bitar
  • 3 msk mangochutney
  • 1 st röd chilifrukt i små tärningar
  • 1 st limefrukt, rivet skal + saft
  • lite olivolja
  • balsamvinäger
  • salt + peppar

Gör så här

  1. Blanda mangochutney, chili, limeskal och juice. Stek kycklingbitarna i lite olivolja, salta och peppra. När kycklingen är färdig, blanda ner bitarna i mangochutneysåsen. Låt stå kallt.
  2. Plocka salladen i små bitar och blanda med lite olivolja och balsamvinäger. Fördela sallad och kyckling på tallriken.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept