Från Nyhetsmorgon

Spansk frestare

10

Du behöver

  • 10 st portionsbröd
  • 20 skivor cecina (spanskt lufttorkat oxinnanlår)
  • 10 st spansk inlagd paprika, pequillo
  • 250 g Queso de Hoja
  • 2 st auberginer
  • 2 st vitlöksklyftor
  • olivolja
  • salt, vitpeppar
  • mangoldskott
  • basilika
  • oliver
  • 3 msk vinaigrette

Gör så här

  1. Skär auberginerna i 1 cm tjocka skivor. Grilla i olivolja i ett grilljärn tills de är mjuka. Krydda med salt och peppar. Marinera efter stekningen i lite extra olivolja på det delade brödet.
  2. Lägg cecina, aubergine och paprika på brödet, och avsluta med basilika och mangoldskott uppsvängd i vinaigrette. Garnera med några oliver.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept