Från Nyhetsmorgon

Wokgrönsaker med blackbean sauce

2

Du behöver

  • 1 burk wokgrönsaker 425 g
  • 1 hg färsk spenat
  • 1 st röd paprika
  • 10 cm purjolök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 3 msk rapsolja
  • 3 msk blackbean sauce

Gör så här

  1. Spola wokgrönsakerna i kallt vatten. Skölj övriga grönsaker och skaka av överflödigt vatten. Skär paprika och purjolök i kuber ca 1 1/2 x 1 1/2 cm. Skala och krossa vitlöken.
  2. Hetta upp en wok eller stekpanna och tillsätt oljan. Fräs vitlöken tills den fått lite färg. Tillsätt de övriga ingredienserna och låt dem fräsa tillsammans i 2 min eller tills de är knappt genomstekta. Tillsätt blackbean sauce, rör om och smaka av.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept