Jordärtskockor med parmesan- och hasselnötssmör

Jordärtskockor med parmesan- och hasselnötssmör
Foto: Tove Nilsson @tovenils
Från Nyhetsmorgon

Grilla jordärtskockor i foliepaket och servera med smaksatt smör och färskriven parmesan.

5 juli 2013
Visa mer

Du behöver

  • 8 jordärtskockor
  • 100 g smör
  • 30 g parmesan, finriven
  • 50 g rostade hasselnötter, finhackade
  • 1 msk färsk timjan, finhackad
  • salt
  • nymald svartpeppar

Gör så här

  1. Slå in jordärtskockorna i folie och lägg på grillen. Grilla ca 1 timme under lock och vänd på paketet några gånger.
  2. Mosa ihop smör, parmesan, hasselnötter och timjan.
  3. Servera jordärtskockorna tillsammans med smöret. Toppa med mer finriven parmesanost.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept