Hemgjorda geléhallon

Hemgjorda geléhallon
Foto: Sara Aasum Hultberg
Från Nyhetsmorgon

Gör dina egna geléhallon, de blir magiskt goda. Och det är faktiskt inte så svårt som man kan tro... Recept från Årets konditor 2014.

8 december 2014
Visa mer
Sugen på något liknande? Nytt recept

Du behöver

  • 375 g socker
  • 150 g vatten
  • 125 g glykos
  • 166 g hallonpuré
  • 8 g citronsyra
  • 32 g gelatinblad

Gör så här

  1. Koka socker, glykos och vatten till 140 grader.
  2. Tillsätt hallonpure och koka till 115 grader.
  3. Tillsätt citronsyra och blötlagda gelatinblad och spritsa i silikonformar som är hallonformade, låt stå tills nästa dag och doppa i socker.
Visa mer
Kommentera receptet
Presenteras av Kökets favoriter

Baktillbehör från kända varumärken

Baktillbehör från kända varumärken Se fler

Fler goda recept