Mazarinmugcake med hallon

5 min
1
Från Nyhetsmorgon

Supersnabb mazarin som är både glutenfri och sockerfri. Bakas i micron.

27 december 2014
Visa mer
5 min
1

Du behöver

  • 1 ägg
  • 0,5 dl mandelmjöl
  • 1 msk kokosmjöl
  • 1 msk sötströ
  • 0,5 krm vaniljpulver
  • 1 droppe bittermandelarom
  • 1 msk mjölk
  • 0,5 tsk bakpulver
  • ca 10 hallon
  • olja, att smörja muggen med

Gör så här

  1. Blanda de torra ingredienserna med varandra.
  2. Rör noga ner ägg, mjölk och en droppe bittermandelarom (var försiktig så du inte får för mycket arom) bland de torra ingredienserna. Rör även ner valfri mängd hallon.
  3. Smörj en kopp och häll ner smeten.
  4. Värm kakan i mikrovågsugn på full effekt, i ca 1,5 minut (lite längre om hallonen är frysta).
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept