Vegetarisk nudelsoppa med tofu och ägg

15 min
4
15 min
4

Du behöver

  • 10 st wonton-skinn (tunna veteplattor)
  • 4 st ägg
  • 2 msk soja
  • 2 st jalapeno chili, hackade
  • 2 st salladslökar, finhackade
  • 1 tsk sesamolja
  • 2 tsk sesamfrön
  • 1 dl tofu, hackad i 1 cm kuber
  • 2 msk olivolja
  • 0,5 l vatten

Gör så här

  1. Klipp wonton-skinnen i 3 delar. Koka upp 0.5 liter vatten. Rosta sesamfrön i en stekpanna. Tillsätt olivolja och ägg och rör väl till en äggröra.
  2. Häll i sesamoljan i vattnet. Lägg i wontonskinn, salladslök, soja och äggröra.
  3. Tillsätt tofu och servera.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept