Lättgrillade svenska glasrabarber med sötsyrlig honung och citrontimjan

Från Nyhetsmorgon

Supergod dessert med grillad glasrabarber, vanilj och honung. Servera med yoghurt citrontimjan.

4 april 2015
Visa mer
4

Du behöver

  • 8 rabarber med blast
  • 1 vaniljstång
  • 2 msk honung
  • 1 msk smör
  • 2 citroner
  • 20 g färsk citrontimjan
  • 1 dl yoghurt naturell

Gör så här

  1. Skala rabarberna (spara skalet och blasten) och grilla på grillen.
  2. Skär i mindre bitar och värm 2-3 minuter i honung, smör, citronsaft och -skal.
  3. När rabarberna börjar mjukna-finhacka skal och skiva blasten och vänd ned på slutet.
  4. Servera rabarberna al dente med yogurt och citrontimjan
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept